Heta kyssar?

Det brinner, det brinner, hurra, det brinner i vår kamin!


Har eldat på i 1,5 timme nu, och det är väl inte direkt så varmt att man kan sitta där ute och käka som det är nu, men då är det ju -7 ute också. Dessutom håller lacken på att bränna (enligt manualen) så det luktar inget vidare trevligt där ute just nu, och lite tur i oturen är det eftersom det är Nobelfesten i kväll!

Det är bara att erkänna, jag är löjligt förtjust i att titta på Nobelfesten. Det och Vasaloppet (!) är typ de enda två heliga TV-eventen som jag bara inte får missa. Jag älskar att kolla på klänningarna, glamouren och – självklar – maten. Helst skulle jag vilja klä upp mig och käka 3-rätters jag med, men eftersom maken redan tittar konstigt på mig bara för att jag sitter och delar med mig av små kommentarer typ ”åh men kolla vilken fin klänning. Men titta nu då, ser du inte? Och kolla håret…” känner jag inte att det är läge. Men det är också ett perfekt TV-program att blogga eller slösurfa till, det är inget som kräver total koncentration direkt. Men nog om det, och över till dagens ämne…

Dag 16 – min första kyss

Ah, det här är tyvärr inget vidare trevligt minne. Det var någon typ av klass- eller skolfest och jag var väl 15-16 år nånting (ganska gammalt tyckte jag då, nu tror jag att jag kommer porta mina barn från allt vad fester heter tills de är typ 25) och det var, om jag inte minns fel, utåt Bankeryd till.

Jag var lite lullig, någon hade introducerat mig för Pepino Cactus (supersliskigt, men det tyckte man ju var gott då) och hade fått för mig att en pojk som hette nåt fiskigt, typ Lax tror jag (i efternamn då) minsann var rätt söt. Så det blev ett första hångel (snarare än kyss kanske) och jag var INTE imponerad. Det kändes mest som jag blev slickad över hela ansiktet av en labrador eller nåt, och upplevelsen gav inte direkt nån mersmak, så det blev kortlivat med herr Lax.

Nu är jag ju gammal och vis (!) och vet ju precis hur jag vill ha mina kyssar, de ska vara retliga, heta och passionerade, och inte på något sätt föra tankarna till hundar av något slag!

4 reaktioner på ”Heta kyssar?

 1. Läste just om några tjejer som klädde upp sig och åt trerätters varje år… Vi kanske kan göra det nästa år… Kollar just nu på Idol och funderar på att byta över men Maria sa att det bara var 50+are som kollar på Nobel men både du och jag är ju yngre än henne … 😉

  Gilla

 2. Haha, jag har oxå fått ett sådant ”hundhångel” -det imponerade inte ett dugg och det är rätt avtändande! Visst är det vackert med alla klänningar och fina håruppsättningar! Men sj. tittar jag på Idol=)

  Gilla

 3. Äsch, jag har kollat på nobel så länge jag kan komma ihåg, tycker nog det är mer pensionärsvarning på idol, bara 50+ eller tonåringar som kollar på det 😉

  Tycket vi tar en 3-rätters nästa år, jossan =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s