Krigsmålning på högsta nivå

I morgon (inte på lördag som jag skrev innan, jag är eventuellt lite förvirrad) är det dags för årets julfest med Western-tema här på jobbet. Som jag sagt innan så älskar jag maskerader, men om man inte är helnöjd med sin outfit så är det värre… Man vill ju både känna sig lite fin och dessutom vara bra utklädd! I år fick budgeten (0:-) styra, så det enda klädesplagget jag köpt in funkar att använda till jeans eller så med, så det är inte så jätte”indianigt” (jag tror jag just hittade på det ordet, varsågoda att använda det fritt ;-).

Visst, jag har örhängen och halsband med fjädrar, och jag kommer ha mina svarta ”ugs”, men det kändes inte riktigt tillräckligt, så i går gick jag in för att testa lite varianter på indiansmink med. Hittade en jättecool variant på nätet (som jag visst inte hittar igen) där det är sminkat rakt över ögonen. Som tur var så provsminkade jag igår, det var visserligen lite coolt, men inte särskilt snyggt… (ok, jag gjorde den dessutom på max 5 minuter och lite slarvigt, det var ju mest för att se lixom)

Hmm, inte så snyggt…

Sen hittade jag de här bilderna, så nu lutar jag nog snarare åt nåt sånt här…?Ja, jo, nu ser ju hon liksom mer indianig ut än mig, såklart…Sen har vi nåt som ser ut som en 70-tals variant av indiansminkning (men det kanske är ciggen som gör det), som inte är lika extrem.

 Så – vilket ska jag välja??? Eller ska jag skita i allt och klä ut mig till en ko?

En reaktion på ”Krigsmålning på högsta nivå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s