Första intrycket

Haha, häromkvällen hade jag jätteroligt med Canva och satt och hittade på bokomslag till min tilltänkta bok (lagom kaxig när jag bara skrivit 11%, jag vet). Canva är ju sjukt roligt att jobba med, det är där jag gjort både headers och lite annat smått och gott, superenkelt, snyggt och lättanvänt, kan verkligen rekommendera det!

I vilket fall, ville mest få fram känslan i boken, ni får strunta helt i den dåliga titeln och min cheesy byline, det här var bara för att leka runt lite. Hittade en perfekt bild på Jonna Jintons blogg (som jag fick tillstånd att låna, tack Jonna!) och här är det första jag spånade fram som hade rätt känsla, på ett ungefär.

Boken om Linn (1).png

Hur roligt som helst att sitta med, man skulle ju kunna göra sånt hela dagarna. Och vilken GRYM skillnad det blir på förväntningen på en bok baserat på dels titel och även bokomslag! Så, vilken känsla får ni av den här??? Vilken typ av bok tror ni det är?

8 reaktioner på ”Första intrycket

  1. Verkligen coolt omslag! Blir inspirerad att läsa, men det sätter också igång egna manustankar hos mig (som allt verkar göra nu för tiden…). Jag tänker att det är nån slags dystopisk postapokalyptisk grej, med mer eller mindre stora inslag från sci-fi och/eller fantasy typ. Ganska mörkt, men ändå hoppingivande. En riktig hjältesaga. Och ungdomsbok! Am I right?

    Gillad av 1 person

  2. Pingback: Försöker illustrera tonen i mitt manus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s