Filip 9 månader och skidutflykt!

Ååååh det är så fantastiskt härligt med all snö som kommit! Här uppe på ”höjderna” har vi i alla fall minst 25 cm som ligger, toppat med den fluffiga nysnö som föll i natt. Därmed tänkte vi göra något hela familjen ihop ute, så då fick det bli en utflykt till Hallby. Här åkte jag längdskidor i ett antal varv med barnen, både med båda samtidigt och ett barn i taget, är rätt mör nu faktiskt.

IMG_6068
IMG_6084
Under tiden tog maken Filip i vagnen och gjorde upp eld vid ett av vindskydden vid Hallbystugan, så när vi hade åkt tre stycken 2-km varv så var det bara att glida in och äta nygrillad korv och dricka glögg! Så vansinnigt lyxigt! Filip hade dessutom den goda smaken att sova igenom hela händelsen i princip, värst var det nog för maken som blev lite kall även vid elden, men på det stora hela var det grymt trevligt.

Jag ÄLSKAR verkligen att åka längdskidor, till skillnad mot att tex springa så känner man sig inte så tung och klumpig – det sista sagt trots att det blir en del viftande och ramlande ibland när man tappar balansen. Så vackert ute med all snö med!

IMG_6081

Skönt att värma sig vid elden med varm glögg, det var rätt kyligt idag!

Filip sov supergott i lite mer än två timmar och vaknade på ett strålande humör!

IMG_6089
IMG_6088

På vägen hem testade vi att sätta honom i en bärryggsäck som vi än så länge lånat, men kommer att köpa, av grannarna. Det är en Bergans Lilletind, verkar helt suverän och trots Filips min nedan så tycker han att den är fantastiskt kul att sitta i!

IMG_6090
Måste ju uppdatera mig på hans kunskaper som 9 månaders med nu, den senaste veckan har han lärt sig att vinka till oss och att skaka på huvudet när vi säger ”nänänä”. Han ålar runt med rätt bra fart här hemma, men är just nu väldigt mammig/pappig så man får inte gå många meter bort från den lilla herrn. Han fortsätter ju dock att vara världens sötaste bebis precis som vanligt, och inte blev han mindre söt nu när även framtänderna där uppe spruckit igenom och ligger som två små risgryn!

IMG_6066

2 reaktioner på ”Filip 9 månader och skidutflykt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s