Skolfredag

Den här veckan har varit toppar och dalar. Mestadels har det varit toppar på jobbet, jag har haft superbra flyt, bockat av mängder med saker och ligger bra till i min planering av den etappen jag jobbar med nu. Samtidigt börjar jag lite smått med nästa etapp, liknande den jag gjort innan med tak-, fönster- och fasadbyte. Det känns lite kul med nåt jag (äntligen) gjort innan, nu kan jag väldigt konkret dra nytta av det jag lärt mig!

I morgon är det skola, Betongteknik 2, på distans via Zoom. Massor med bra kunskap, men klart jobbigare att koncentrera sig på allt på distans i 8 timmar.

Har ingen aning om vad vi ska göra till helgen, förutom att vi ska fira maken som fyller år, vädret ser inte direkt inspirerande ut. Hade jag fått önska heeeelt fritt utan några hinder, pandemier eller annat så hade jag åkt på SPA en dag, fy vad skönt det hade varit… Var många år sen jag var på SPA sist, har inte varit på så många olika heller, tror det är typ 4 olika jag besökt. Det har liksom inte funnits så mycket möjligheter. Jaja, sånt lyxproblem, nåt hittar vi väl på till helgen ändå.

Så trist att vi inte fick behålla den vackra snön mer 😦

2 reaktioner på ”Skolfredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s