Hundlek

Nu är det glest mellan inläggen känner jag. Men jag kan ju inte bara skriva att det är mycket hela tiden, det tillför ju inget i diskussionen så att säga. Helgen har varit så lugn som vi förmått åtminstone, med typ ett undantag i dag när vi fick följa med på lite inofficiell hundkurs uppe på Jönköpings brukshundsklubb – vad nära och bra det ligger för oss!

Man får många hundpussar, men de är liksom av ett litet barn, med öppen mun och i detta fallet även med ett gäng vassa tänder…

Det var svinkul att se ett gäng valpar med ägare, nu var det flesta lite äldre än Nala men ändå, och se lite hur de gör, hur hundarna gör och bara få lite tips. Nala var rätt uppstressad och skällig i början, men det lugnade ner sig ganska bra ändå till slut, så jag tänker att det finns hopp om det (dock tar vi sele istället för koppel nästa gång). Eftersom det var inte mindre än 4 Xolo’s på plats samt en till hund av ursprungstyp så släppte vi ihop dem i rastgården efter ”kursen”, så fantastiskt kul att se dem springa runt och leka och busa med varandra!

Kom och lek med mig då, Chili!
Svårt att fota hundar i full fart!

Tre timmar senare så var vi alla tre rätt trötta av alla intryck, minst sagt, och Nala har typ sovit sedan dess. Skönt att känna att hon ändå fått leka av sig ordentligt! Det var ju iskalla vindar i dag, så jag tyckte det var rätt skönt att komma in sen måste jag säga. Dock kliar ögonen som satan nu, det är ju en hel del pollen ute och det är ju inte toppen när det blåser så mycket på det.

Hahaha, blicken säger typ ”vad fan var det jag var med om, egentligen?!?!” – men det kan även syfta till badet som följde efter den leriga leken…
Himla trött blev man i alla fall!

Nu ska jag sätta mig och bara glo på tv en stund tror jag, hoppas att ni också haft en bra helg!

8 reaktioner på ”Hundlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s