Bygg en mur

Vårt hobbyprojekt i sommar – växthuset – går i sakta mak framåt. Det blir en halvtimme här och en halvtimme där, mer hinns inte med och det gör inget. I dag har vi faktiskt ändå börjat bygga uppåt, så att säga, hittills har det mest varit grundarbete och grävning på schemat.

Som med de flesta byggmaterial så var det brist på lecablock när vi var och handlade, så vi köpte det som fanns och det räckte till två varv på muren som kommer bli grunden för växthuset. Nu i kväll så murade vi första varvet – första gången jag murar nåt men lite har jag snappat upp från mina byggen så jag kände ändå att jag hade ett hum om vad och hur det skulle göras. Och vad kul det var! Gör inget att det blir lite kladdigt och inte så snyggt – speciellt inte första varvet som kommer ligga under markytan sen. Roligt att våga testa nåt man inte gjort!

Det knäppa med detta jäkla växthus är ju att så fort vi jobbar med det, mer än bara pyttelite, så hittar vi en gård vi vill köpa?!?! Men jag får be att återkomma om det, för nu är det dags att lägga mini…

(För övrigt, det var osmidigt att mura med en valp och en fyraåring runt benen…)

2 reaktioner på ”Bygg en mur

    • Ja absolut, och egentligen finns det ju inget akut behov av ett växthus så här mitt i sommaren – det är ju till större nytta på vår och höst!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s