Inte längre ett val utan ett måste

Nu är jag i så himla dålig form att jag faktiskt skäms. Jag mår så dåligt över att behöva gå i badkläder och jag har inte en muskel kvar av det jag haft. Jag fattar ju, att om jag ska orka med den kommande hösten så är inte det här en hållbar situation, jag kommer behöva prioritera om tid till att träna även om det tar tid från barnens eller familjens aktiviteter, för det här GÅR inte.

Man behöver kunna bära saker, orka leka med ungarna och allt sånt, men det senaste året har jag inte haft någon ork till att själv ansvara för mig själv – om ni förstår hur jag menar. Jag ansvarar liksom för allt annat, och jag orkar inte projektleda mig själv till att träna, även om jag har all kunskap själv att träna på tex gym så har jag ingen ork att ta tag i det.

Det är svårt att prioritera sig själv när alla andra ropar efter en.

Nu har jag ändå bestämt mig tror jag, jag ska hoppa på en introkurs på crossfit södra Vättern. Inte för att jag är så sugen på just crossfit, men när vi kör där med jobbet så är det mest funktionell träning och det passar mig jättebra. Jag behöver bara bli lite vardagsstark och klara av den kommande stressen i höst bättre, jag är NOLL intresserad av personbästa eller liknande, men har jag förstått rätt så har de pass som ger just de bitarna med.

Det finns två nackdelar – ett, det är svindyrt. Typ 700 kr i månaden är MYCKET pengar på egen träning. Två – det ligger i ”fel” ände av stan. Min plan är att försöka få ihop så jag kan gå en gång direkt efter jobbet, fortsätta med min fredagsträningen med jobbet och sen kanske få till ett pass på helgen i bästa fall.

Så, nu måste jag bara ta mig i kragen och lägga om prioriteringar och kalender lite, annars går det inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s