Före- och efter

Jag vet inte hur det är med er, men själv tycker jag att det är oerhört inspirerande att titta på före- och efterbilder på ”vanliga” människor. Människor som jag, som har både familj och barn, heltidsjobb och en massa andra vardagsbestyr som man ska jonglera runt med samtidigt som man gärna vill hinna träna och dessutom orka sköta kosten.

Min vändpunkt blev när jag började styrketräna, och kroppen helt plötsligt fick väldigt mycket finare former än när jag försökt ”banta” (klart man har bantat, jag har nog testat alla dieter, för det är klart man vill vara ”smal och snygg” eller?!?!). Jag hittade ett sätt att göra min träning till en del av livet, och jag har hittat en bra balans i det jag stoppar i mig, bantning är ett minne blott! Nu för tiden känner jag mig pigg och stark, och det är en känsla jag ALDRIG skulle byta bort!

Här kommer min före- och efterbild…

Det är lite av en resa, det går inte att säga annat.

2016 : Det ska ju också tilläggas nu, känner jag, att den formen jag var i 2014 INTE är hållbar, inte för mig i alla fall. Kosthållningen sätter sig på huvudet och kräver all energi… Nu för tiden försöker jag ha ett betydligt mer avslappnat förhållande till maten, vilket ibland resulterar i att man får skärpa till sig lite mer i perioder om man känner att vikten springer iväg alldeles. Min målbild i vardagen är väl snarare någonstans mitt emellan de här bilderna – även om min muskelmassa nu är större än på båda bilderna tillsammans 😉 Jag är dock ganska glad över att jag gjorde resan, dels lärde jag mig oerhört mycket om kost och träning, men jag kan även säga att jag nu vet att jag inte är beredd att göra uppoffringarna som gjordes för att se ut som till höger.