Jag kommer nog sova gott i natt i alla fall

Efter den bristande sömnen (hade absolut inget med alkoholen att göra) i lördags så har den här dagen försvunnit i någon form av töcken… Ett säkert tecken är att jag har ryckningar under mitt vänsteröga, får ALLTID det när jag är trött. Ett annat tecken är att jag helt enkelt vill gå och lägga mig… 😉

Jag misstänker att det för en gångs skull kommer krävas en viljeansträngning för att komma iväg till träningen (men jag SKA) och jag får väl försöka tänka mig för lite så det inte blir några (fler) skador. Men men, bara till att bita ihop, den 8 december är det dags för gradering (3h träning *pust*), så det är väl bara att köra på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s