Om mig

Jag heter Linda, är 40 år och bor i Jönköping  med familj och barn. Jag började blogga 2010, när andra sonen föddes och jag behövde kunna föra en vettig konversation, och fastnade totalt för den här formen av ”dagbok”.

IMG_1202

Nu för tiden är jag 3-barnsmamma till tre pojkar, födda -06, -10 och -17 och gift med världens bästa make. Den här bloggen är min frizon för att få skriva om allt som händer i mitt liv, jobb, familjeliv och tankar. Det är helt enkelt min dagbok och jag har valt att dela med mig av den!

IMG_3606

Mina fina pojkar ❤

Recept är det de flesta besöker min blogg för, du hittar dem alla i mitt receptarkiv. Jag blir extra glad om du skriver en rad om du lagar något av mina recept!

Jag skriver lite om mitt jobb med, för i januari 2019 bytte jag helt karriär och bransch när jag gick från mässbranschen och Elmia till att bli arbetsledare på Blue Wall Construction (ett byggföretag i Jönköping). Här trivs jag bra, men det är mycket att lära sig och att vänja sig vid!

Vi ger oss gärna ut i naturen på kortare vandringar och utflykter efter barnens förmåga, kika under rubriken vandringar/utflyktsmål så hittar du lite tips om du själv vill ta dig ut.

IMG_1097

Vill du veta mer om mig kan du söka på kategorin ”Personligt” eller ”Tankar”. Eller ännu enklare – fråga!

Mitt tips är sedan att följa min sida via Bloglovin, länk hittar du här bredvid, det är en gratissida utan reklam där man enkelt får alla nya inlägg från de bloggar man följer. Du kan även följa mig på instagram, där heter jag LindaGladh.