Om mig

Jag heter Linda, är 39 år och bor i Jönköping  med familj och barn. Jag började blogga 2010, när andra sonen föddes och jag behövde kunna föra en vettig konversation, och fastnade totalt för den här formen av ”dagbok”.

IMG_6307

Nu för tiden är jag 3-barnsmamma till tre pojkar, födda -06, -10 och -17 och gift med världens bästa make. Bebisliv är en stor del av min blogg nu, precis som graviditet var det när det begav sig, min blogg följer mitt liv helt enkelt! Vi gillar att ta oss ut i naturen när vi kommer åt, vi älskar mat och bäst av allt är att åka på bilsemester!

IMG_3606

Mina fina pojkar ❤

Recept är det de flesta besöker min blogg för, du hittar dem alla i mitt receptarkiv. Jag blir extra glad om du skriver en rad om du lagar något av mina recept!

I den här bloggen kan du även hitta en massa inlägg om träning, från att ha varit soffpotatis blev jag träningsfreak och har nu landat i någon slags ”lagom” träning. En hel del om kost finns här med om du är intresserad. Jag blir jätteglad för kommentarer och tar gärna emot frågor eller önskningar om inlägg!

Mitt senaste ”projekt” är att jag försöker skriva en bok, mer om det kan du hitta under kategorin ”boken”.

Vill du veta mer om mig kan du söka på kategorin ”Ego”, eller tex läsa den här listan 🙂