Om mig

Jag heter Linda, är 42 år och flyttade hösten 2021 ut på till en gård utanför Ölmstad med familj och barn. Jag började blogga 2010, när andra sonen föddes och jag saknade att hinna prata med andra och sedan dess har jag totalt fastnat för den här formen av ”dagbok”. Det jag skriver om är sådan som känns aktuellt och roligt för mig själv att skriva om, vilket just nu såklart handlar mycket om hur det är att vara nyblivna ägare till en liten gård från att ha bott i villa i Jönköping i 15 år.

IMG_1202

Jag är 3-barnsmamma till tre pojkar, födda -06, -10 och -17 och gift med världens bästa make.

IMG_3606

Mina fina pojkar ❤ (bild från 2017)

Recept är det de flesta besöker min blogg för, du hittar dem alla i mitt receptarkiv. Jag blir extra glad om du skriver en rad om du lagar något av mina recept!

Jag skriver lite om mitt jobb med, för i januari 2019 bytte jag helt karriär och bransch när jag gick från mässbranschen och Elmia till att bli arbetsledare på Blue Wall Construction (ett byggföretag i Jönköping). Här trivs jag bra, men det är mycket att lära sig och att vänja sig vid.

Vi ger oss gärna ut i naturen på kortare vandringar och utflykter efter barnens förmåga, kika under rubriken vandringar/utflyktsmål så hittar du lite tips om du själv vill ta dig ut.

IMG_1097

Vårt senaste tillskott i familjen är Nala – en standard pälsad mexikansk nakenhund eller Xolouitzcuintle för att vara exakt. Hon kom till oss som 12 veckor gammal valp, född 2020-11-18, och är vår första hund, så vi lär oss mycket tillsammans!

Vill du veta mer om mig kan du söka på kategorin ”Personligt” eller ”Tankar”. Eller ännu enklare – fråga!

Mitt tips är sedan att följa min sida via t.ex. Feedly, en gratissida där man enkelt får alla nya inlägg från de bloggar och sidor man följer. Du kan även följa mig på instagram, där heter jag LindaGladh.

2 reaktioner på ”Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s