Om mig

Jag heter Linda, är 43 år och hösten 2021 flyttade jag, make och våra tre barn ut på den lilla gård på landet vi drömt om så länge, från att ha bott i en vanlig villa de senaste 15 åren. Jag började blogga 2010, när andra sonen föddes och jag saknade att hinna prata med andra och sedan dess har jag totalt fastnat för den här formen av ”dagbok”. Jag skriver för min egen skull, men blir samtidigt väldigt glad för er som läser! Kanske, kanske känner sig någon mindre ensam i någon bemärkelse, eller så kanske man känner att man delar vardagsproblematiken med någon.

I varje människas liv finns en massa, till synes små, saker som definierar och formar vem man blir. Det kan vara en lösryckt mening eller en särskild händelse, men alla har de här sakerna bakom sig. Vill du läsa om det som format den jag är så kan du läsa om flickan som fanns från början.

Jag är 3-barnsmamma till tre pojkar, födda -06, -10 och -17 och gift med världens bästa make.

Så här fina är vi när vi går på bröllop!
Familjen sommaren 2022

Recept är det de flesta besöker min blogg för, du hittar dem alla i mitt receptarkiv. Jag blir extra glad om du skriver en rad om du lagar något av mina recept!

Jag skriver lite om mitt jobb med, för i januari 2019 bytte jag helt karriär och bransch när jag gick från mässbranschen och Elmia till att bli arbetsledare på ett byggföretag i Jönköping. Hösten 2021 drabbades jag av en utmattning efter hög arbetsbelastning och allt för mycket ansvar. Sommaren 2022 började jag nytt jobb på Energikontoret i Jönköping och här inleder jag med 80%, med målet att klara jobba heltid i vinter. 

Vi ger oss gärna ut i naturen på kortare vandringar och utflykter efter barnens förmåga, kika under rubriken vandringar/utflyktsmål så hittar du lite tips om du själv vill ta dig ut.

IMG_1097

Vill du veta mer om mig kan du söka på kategorin ”Personligt” eller ”Tankar”. Eller ännu enklare – fråga!

Mitt tips är sedan att följa min sida via t.ex. Feedly, en gratissida där man enkelt får alla nya inlägg från de bloggar och sidor man följer. Du kan även följa mig på instagram, där heter jag LindaGladh.

2 reaktioner på ”Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s