Om mig

Jag heter Linda, är 36 år och bor i Jönköping  med familj och barn. Jag började blogga 2010, när yngsta sonen föddes och jag behövde kunna föra en vettig konversation, och fastnade totalt för den här formen av ”dagbok”.

Eftersom jag är en ”alldeles vanlig” människa skriver jag både om mig själv, familj, barn och vardag, men på senare år så har bloggen i stort handlat mycket om min (nya) kärlek styrketräning och även en hel del om mat och kost.

För ca 3 år sedan så hittade jag tillbaka till kickboxing som träningsform, och tack vare det så började jag även styrketräna – för att bättra mig inom kickboxingen. Genom styrketräningen fick jag då helt plötsligt STORA resultat på min kroppsform, något jag inte ens siktat på! Här någonstans började jag också jobba med min kost – den har förändrats i vågor och jag har varit inne på allt från LCHF till GI, och som nu när jag äter enligt makros.

På det stora hela så ÄLSKAR jag mat, matlagning och är väldigt nyfiken på det mesta runt kost. Jag försöker hålla mig på den ”smala” vägen, men det blir både en och två avstickare med kosten när inte orken räcker till.

På min blogg kan man hitta mängder av recept, en del träningstips och en del pepp, men på det stora hela handlar bloggen om precis vad jag känner för att skriva för stunden. KUL att du ville titta in!