Vilken är din favoritjulsång?

I år längtar jag verkligen efter julen, vet egentligen inte varför det kom så tidigt i år, men det gjorde det i alla fall. Så jag tänkte jag skulle dela med mig lite av mina två absoluta favorit-julsånger, även om ingen av dem egentligen är sådär jättejulig:

Den här verkligen älskar jag, för den är en helt annorlunda tolkning av det ”vanliga” kristna jultemat. Ni som känner mig vet ju att jag är absolut otroende (kan man ens skriva så?), men jag bryr mig inte så mycket om vad andra tror så länge ingen försöker ändra på mig så.

Den andra låten är ju en storhit, så jag är väl knappast ensam om att gilla den, Jeff Buckley’s Halleluja…

Känns skönt att det bara är en dryg vecka till första advent, till nästa helg ska jag julpynta både hemma och på jobbet tror jag.

Men först nu till helgen är det ju 5-årskalas! Har förberett ”sätt en alien i rymdskeppet” (sätt svansen på grisen) och såklart blir det inte fiskedamm utan en rymdfarkost som hämtar godispåsen… På tal om godispåsar förresten (nu ”outar” jag innehållet lite, men barnen lär ju inte läsa detta, haha), vi har lagt i en liten pyssengrej, en minikexchoklad och två små skumtomtar. Jag har varit på kalas (nej, absolut inte på dina Jossan) där barnen fått en JÄTTEgodispåse, efter både tårta, bullar och kakor. Jag tycker det är ett konstigt sätt att visa sig snäll på?!?! Klart barnen ska få äta godis ibland, MEN allvarligt talat, inte sjutton tänker jag bidra till att de får ett sockerberoende? Tex på väninnans barns kalas i lördags fick de en tandborste och tandkräm i påsen – helt suveränt och Oliver blev MYCKET gladare över den här lilla presenten än över det lilla godiset som låg i!

Men, ska inte predika om det mer, alla gör ju såklart som de vill =)

I alla fall, tillbaka till kalaset, häromdagen bakade jag och Oliver rosa muffins som vi ska lägga frosting på på lördag till kalaset, så det blir som små rymdskepp (LOVAR) att ta kort på dem den här gången… Kunde hålla mig ifrån själva muffinsen, men lite smet åkte visst ner.. Jaja, man kan inte (eller jag vill inte) köra stenhårt jämt.

Oj, vilket långt inlägg det blev, det är rätt coolt egentligen, hur mycket som vill bubbla ut när man får fria händer! Det här med en blogg är sjukt roligt, och jag har hållt på i över ett år, jag som alltid tröttnar på allt annars… Fast visst, LCHF och kickboxing är oxå saker som kommer stanna i mitt liv nu, hoppas jag.

En reaktion på ”Vilken är din favoritjulsång?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s