Fast det blir ingen regndans

Idag har det blivit en del prat om den kommande julfesten här på jobbet. Det är ett tag kvar, inte förrän 16 december för att vara exakt, men det är tema Western, så lite planering krävs ju… Jag ÄLSKAR maskerad- och temafester, framförallt av två anledningar – dels tar det ner nivån lite och blir inte så pretto, och dels så blir det lätt så att om nu folk har ansträngt sig för att hitta/göra/köpa klädsel så ser man även till att anstränga sig för att ha det roligt (så man inte gjort allt jobb i onödan).

Har kollat lite på den här outfiten, från eksons, men har inte riktigt bestämt mig än.

I alla fall är det väldigt roligt att fundera och planera, och höra lite vad alla tänker ha på sig.

Annars är det lite segt här, folk är fortfarande ”bakis” efter den tunga hösten och orken har inte riktigt infunnit sig för de flesta än, så dagarna känns just nu lite långsamma. Nåval, det vänder väl det med, förr eller senare! Om inte annat så har vi ju just julfesten att se fram emot =)

2 reaktioner på ”Fast det blir ingen regndans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s