Jag vägrar!

%#&%”#¤!!!!!

Men SÅKLART – jag har minsann känt dig komma smygandes hela dagen, först med huvudvärk (”det måste vara för att jag inte druckit mitt lunchkaffe”), sedan började jag nysa (”dammsög inte jag precis? Måste vara nåt jag inte tål”) men nu går det visst inte komma undan va?!? Jäklans förkylning, det är 1½ vecka kvar till gradering och jag tänker INTE bli sjuk nu. Bara så du vet!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s