Top model nästa?

Det känns som jag säger det rätt ofta, men Lukas och Oliver är väldigt, väldigt olika. Tex gillar Lukas att posera framför kameran, och har världens sötaste grimaser för sig när han ska ”kamera-le”… I morse hade han varit duktig och tagit på sig sina skor själv, och stövlade väldigt stolt runt i huset =) Var ju tvungen att ta kort på honom, och då ställde han sig fint och poserade – sen var det ju fortfarande ganska mörkt både inne och ute så själva fotot är verkligen inte det bästa, men ändå för sött för att inte dela med sig av!

Poserar väldigt fint för mamma!

Lukas har ju hela tiden varit ganska gnällig, men faktiskt *ta i trä* har det känts lite bättre på sistone och han har varit en väldigt mysig och gosig liten pojk den senaste tiden!

Oliver är fortsatt kär i Emilia – och känslorna är besvarade har vi fått reda på 😉 De är så söta på simskolan, de pratar HELA tiden med varandra och klappar på varandra, underbart att se!

Just nu sitter jag och maken och degar framför fredagens inspelade ”på spåret”, Oliver är hos kompisar och Lukas sover. Var på en mycket trevlig tjejkväll igår kväll (Tack för det!!), det blev ganska sent (ja med mina mått i alla fall) och natten var orolig med Oliver som var uppe i flera omgångar, så nu är man lite seg. Ha en bra helg, vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s