Mina oanade talanger

Fantastiskt vilka egenskaper man förvärvar när man blir förälder. Bland annat har jag fått ett bollsinne (jag har aldrig tidigare kunna fånga en boll ens om den ligger still), jag tror att det till stor del beror på att man får über-reflexer som förälder. Ni vet när man fångar en napp som spottas ut, ett glas som håller på att välta eller en unge som håller på att springa ut i gatan.

Men i natt upptäckte jag en ny egenskap – jag är den nya Indiana Jones! Japp, det är sant. Minus hatten möjligtvis.

Det som hände var att stackars Lukas som har haft magont sen maken råkade köpa ”fel” ersättning, hade magknip och skrek när vi skulle mata honom inför natten. Det resulterade i att han bara satte mjölken i halsen, och allt blev bara värre. Då kom jag på att han blev ju lugn med nappen i munnen, så i värsta Indiana Jones-stil så laddade jag och maken upp inför Bytet. Ni vet det där som Indiana Jones gör när han sätter en sandpåse på pelaren för att ersätta tyngden av vad det nu var för skatt han skulle ta. Följaktligen räknade vi tyst ner, varpå jag snabbt drog ur nappen, slängde den till maken som stod redo med nappflaskan och sedan tryckte in den i Lukas mun innan han hann förstå skillnaden. Resultatet? En helt perfekt matstund!

Så nu väntar jag bara på att jag ska få röntgenblick eller kunna skjuta ut spindelnät i händerna, man vet aldrig vilka egenskaper som väntar en förälder!

3 reaktioner på ”Mina oanade talanger

  1. Pingback: TBT* | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s