Ute men inne

Snart kommer mormor o morfar (eller alltså mina föräldrar då) på lite mat, har dukat i ordning i vårt nya uterum så jag tänkte visa lite bilder på det, för den som inte sett! Har köpt en varmrökt lax som ser riktigt god ut!

Älskar vårt uterum, det enda som fattas är en kamin, men sen är det helt perfekt. Nästan 25 kvadrat, och det är redan det rummet vi använder mest!

Tänkte även slänga med en bild på Oliver, han hade foto på dagis häromdagen, och han var så fin. Helt otroligt vad stor han är nu, och ändå så liten samtidigt!


Han frågar ungefär varje dag om han inte är fyra nu, men jag tror nog han lär märka när han fyller år, vår garderob är redan helt full med paket (nästan bara lego, verkar vara mest populärt just nu).

4 reaktioner på ”Ute men inne

  1. De turkosa plasttallrikarna som jag har under har jag köpt i bankeryd (himlans billigt!), men själva porslinet har jag köpt i en inredningsbutik i Gällsta.

    Gilla

  2. Himlans tjusigt må jag säga! Finns sådana där kaminer man kan hänga på väggen, så häller man i sån där gel, så sprakar de så där mysigt och man behöver inte installera en skorsten^^ Men det var kanske en sådan du redan tänkt på=P Den avger dessutom värme=)

    Gilla

  3. Nja, har funderat på sådana, men vi vill nog ha en ”riktig” kamin med ved, blir ännu lite mysigare och så passar det bättre i stilen. Men jag längtar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s