Kanske ett bra sätt att ta bort öronvax?

Idag har jag blivit kissad i örat.

Höll på att byta blöja på Lukas, och böjde mig ner för att ta fram en ny blöja, när jag fick en härligt kroppstempererad kisstråle mitt i örat. Det var en upplevelse det med, även om jag nog helst ser att jag slipper uppleva den igen!

Andra saker som händer när man har småbarn är att man konstant går runt med en dreggel/kräk fläck på vänster axel, och klassikern att man står och vaggar kundvagnen när man handlar även om inte Lukas ens är med i affären.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s