Som att vada i sirap – som man inte får äta!

Det går trögt med bloggandet just nu märker jag. Eller med allting förresten! Vet inte om det är LCHF kosten som lagt sordi på humöret, eller om det är allmänt vinterdeprimerat. Trögt är det i alla fall!

Vi försöker i alla fall göra lite roligt, om inte annat så för Olivers skull, stackarn har ju inte valt att ha två halvtjuriga föräldrar på diet 😉 Därför blev det en svänga till stadsparken i går med hela familjen i det (då) så oerhört vackra vädret! Det blev lek i lekparken, en titt på djuren, matning av ankor, lite stjärtlappsåkning och så grillade vi korv – med andra ord en heldag, även om det bara tog ett par timmar.


Lukas fick testa att gunga lite med, både i stora ”liggungan” tillsammans med Oliver och i en egen babygunga, det var fantastiskt uppskattat!

Det kändes i alla fall jätteskönt att ha varit ute en sväng alla tillsammans, så kvällen blev helt ok trots att man inte kunde mumsa på en kaka eller lite chips…

Apropå LCHF förresten så hade vi första mätningen/vägningen idag, var måttligt road av att maken hade gått ner 3 ggr så mycket som mig med mitt enda kilo… Typiskt karlar va?!?! 😉 Det var ju MINA gravidkilon vi (!) skulle gå ner…

Vet inte om jag har sagt det innan, men Lukas har ju nu fått sin första tand, så i dag var det premiär för tandborstning =) Det var väldigt intressant, och den rosa tandborsten som Oliver valt åt honom kommer nog att komma väl till pass även när plutten behöver distraheras lite…

Nähä, nu ska jag väl ta och plocka iordning lite …suck… maken är i garaget och grejar och Lukas sover, så man får väl passa på =)

2 reaktioner på ”Som att vada i sirap – som man inte får äta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s