Bästa kompisar

Oliver leker med kompisar nästan jämt när vi är hemma, och det är två vänner det blir oftast – dels Alicia som han går i skolan med och dels (stor-)Lukas. Båda bor bara ett par hus bort, så de springer mellan varandra för att leka mest hela tiden, men Lukas går inte i Olivers klass eller ens skola, så de träffas inte på dagarna om det inte är ledigt.

Just nu är storLukas här, de har lekt sedan 12-snåret nånting och de leker så otroligt bra ihop. De pratar OAVBRUTET (kan bli lite jobbigt, men det är oxå väldigt kul att höra vad de säger) och kallar varandra ”kompis” hela tiden.

-‘Kom kompis, nu gör vi det här’
-‘Kompis, så här gör vi’

En bild från besöket på Upptech får det bli, han är inte så benägen att låta mig fota honom längre, han är ju upptagen med annat så klart.

De pratar ihop sig i låååånga lekar, inte långsamma däremot – snarare tvärtom, och där bollar de fram och tillbaka hela tiden vad som ska göras och hur. Helt fascinerande att höra på, det är knappt att det går att hänga med i svängarna. De är väldigt snälla med varandra och noga med att båda får bestämma, och jag tror faktiskt att så otroligt många timmar som de har lekt så har det bara blivit lite ”bråk” en endaste gång, och inte nån stor grej då heller! Jag är så glad att han har en så bra kompis bara ett par hus bort! Hoppas att de kommer följas åt alltid, så att de kan fortsätta vara bästa kompisar länge, länge… =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s