Snabba ryck

Måste bara berätta, vi nämnde för vår snickare i måndags att han kanske kunde kolla om hans målare hade tid att hjälpa oss med att spackla tak och väggar i utbyggnaden – det går ju göra själv men det tar en jäkla tid och det är svårt att få det snyggt. Han skulle kolla detta sa han.

När jag kom hem på måndag eftermiddag så var det spacklat en gång! Fy sjutton vad effektiva de är! I går blev det ett andra lager spackel, och idag kom han för att slipa. Det enda som saknas nu är att elektrikern ska komma (troligtvis idag) sen är det redan färdigt?!?! Helt fantastiskt, jag har aldrig varit med om maken till snabba och duktiga snickare (för det är absolut inget hast-verk över bygget)! Har sagt det förut, men säger det igen – mina varmaste rekommendationer på Bankeryds Byggservice!

Det här innebär ju att vi hinner måla tak och väggar klart innan vi åker på semester – då får golvet stå och torka och sen när vi kommer hem igen så lägger vi det klart också. Sen är det lite grejor som vi ska fixa själva – vi ska flytta en dörr, och sätta i två dörrar in till det nya, men det är ju inget superavancerat och inget  som är direkt akut heller. Helt underbart….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s