Tjurig

Ok, jag är lite förbannad. Vad F*N är det här för skitväder? Jag menar, när man börjar jobba ( i mitt fall 1:a augusti) så tänker man ju att ”vad skönt, det är fortfarande sommar, kvällarna är långa och vi kan hitta på saker och grilla fortfarande”.

Men nej. Man kommer hem runt halv fem, fem, är aptrött (för man är ju inte riktigt van att jobba än) och det är mörkt, regnigt, blåsigt och ISKALLT. Da. Fuck?

Försöker intala mig själv att det är mysigt att krypa ner i soffan med en kopp te, och ja, det är det absolut, men det kommer jag ju att göra hela vintern.

Nu hoppas jag på att det vänder nästa vecka, så att det inte är hösten som börjat redan utan snarare en tillfällig svacka.

PS – inser att det är ett ganska meningslöst inlägg eftersom vädret är som det är och det är ingen idé att gnälla. Men vem vill vara rationell jämt?

PPS – den som säger nåt om ”kläder efter väder” bör snabbt se sig om för att se till att inte jag finns i närheten. Hmpf. 

Det är mindre än en månad sen vi hade det här -. visserligen i Kroatien, men ändå. Jag upprepar, vädret, för f’n, skärp till dig!


En reaktion på ”Tjurig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s