Välkommen till Goda Tankar

Välkomna hit, alla ni som hittat hit från min gamla bloggadress! Som jag skrev där så kände jag att nu efter 6 års bloggande var det dags att ta steget till en lite mer avancerad blogg för att kunna få lite större möjligheter med bloggen. Allt från min gamla blogg ska finnas här, men skulle ni hitta något fel eller något som saknas så blir jag mer än tacksam om ni meddelar mig.

Jag valde också att byta namn på bloggen – Goda Tankar tänker jag ska anspela lite mer på alla matinlägg och recept som dyker upp här med jämna mellanrum. Jag hoppas ni kommer trivas här lika bra som i min gamla blogg (eller bättre).

Glöm inte sätta min nya adress som bokmärke!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s