Värdelöst avslut 

Men skit, istället för att avsluta jullovet med träning, fika och sedan middag hos kompisar så avslutar vi det med att åtminstone Lukas fått kräksjuka… Stackarn har kräkts en gång i halvtimmen sedan 04 i natt, nu som först har han lyckats låta bli att kräkas på en och en halv timme. Jag lär väl snart bli varse om det är en sån kräksjuka som jag tror att jag är immun mot, med tanke på att han typ legat på mig sedan han började kräkas. Oliver mår lite sådär säger han, hoppas dock att det bara är en ursäkt för att få ligga i soffan och kolla tv med lillebror…

Men, jag är glad att det inte kom i början av jullovet ändå, det hade ställt till det mycket mer med julfirande och sånt. Dock hade det ju varit rätt gött att få komma ut lite idag och umgås med vänner, känns som jag inte lämnat huset  på flera dagar nu eftersom det varit så kallt – jag har inga termobrallor som passar nu ju.

Så, vi håller tummarna för att det bara är stackars Lukas som är kräksjuk och att vi andra klarar oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s