Rumpan först?

Hmm, i dag åkte jag in på förlossningen för en koll av bebben eftersom jag känt väldigt mycket mindre rörelser det senaste dygnet. Normalt sett så går hela magen i vågor på kvällarna, men i går var det bara en och annan liten, liten buff, så efter lite rådgivning på telefon åkte jag upp till förlossningen. Där gjordes först en CTG (hjärtljud) som såg bra ut, men sedan för säkerhets skull så gjordes även ett ultraljud…

Jag är glad att det gjordes, för nu fick jag svar på varför det känts annorlunda det senaste dygnet, den här lilla fisen har nämligen gjort en kullerbytta och från att ha legat med huvudet ner så ligger nu en liten rumpa nedåt. Det förklarar ju varför det känns annorlunda, bebisen sparkar ju inåt nu vilket inte känns alls lika mycket, men det ställer ju även till det lite om h*n inte snurrar tillbaka.

Vet inte om ev. yogan kan vara en liten del av ”boven” i dramat, för kikar jag på vändningsförsök mm nu så är det ju ställningar där som liknar många av yogapositionerna. Bebisen verkar ju fortfarande ha gott om plats att röra sig på, så min förhoppning är att den vänder tillbaka sig av sig själv innan jag ska tillbaka till barnmorskan på tisdag. Om inte annat har jag yoga inbokat på torsdag, då ska det bli till att stå upp och ner vill jag lova!!!

En reaktion på ”Rumpan först?

  1. Pingback: Gravid vecka 35 | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s