Flättinge gårdscafé

Sist på bollen av alla, tror jag, men förra veckan kom jag och pojkarna iväg till Flättinge för att testa det hypade gårdscaféet där. Vi har ju testat till exempel Ejfarm och Ravelsmarks gård, men det här var klart större och mer ”organiserat”. Grymt gott bröd, goda mackor och väldigt gott fika – jag åt tex en macka med räkröra och sen en citroncheesecake som var helt perfekt, tycker annars ofta att de blir för sötsliskiga.

Tyvärr var det bara 18 grader och duggregn, så vi satt inne och fikade, men där var det väldigt fint och mysigt. Nu har de ju stängt för säsongen, men vi ska absolut återvända nästa sommar! Det enda jag kunnat önska mig vore lite mer djur (höns? får?) som barnen kunde fått titta på.

IMG_4741IMG_4782

IMG_4780

Hade ju varit jättevackert att sitta ute…

IMG_4773IMG_4772

IMG_4769

Filip gillade räkröran 🙂

IMG_4760IMG_4749

2 reaktioner på ”Flättinge gårdscafé

  1. Pingback: Smultronställen | godatankar.com

  2. Pingback: Tips för sommardagar | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s