Tid att läsa i alla fall

Hrm, ni som har gott minne minns kanske min relativt plötsliga dröm att skriva en bok? Jag har faktiskt inte släppt den tanken, men jag har tvingats landa i att just nu finns det INGEN tid till det här alls, jag har inte ens haft nog tanketid över för att komma på hur jag vill att den boken jag påbörjat ska fortsätta och framförallt sluta. Ibland kommer jag att tänka på boken och då blir jag så himla sugen igen, men eftersom jag redan nu varit himla stressad så tänker jag att det ändå får vänta lite. Jag vet ju att det kommer en tid när man får lite mer tid trots barn, men den tiden är inte just nu med den yngsta i den uppmärksamhetskrävande åldern av 15 månader…

Men håll ut, tänker jag till mig själv åtminstone, någon gång kanske jag hinner! Det bästa med det är att det inte kräver någon ekonomisk insats, har man bara en dator så har jag det jag behöver. Skönt!

book-book-pages-chapter-5834.jpg

Tills dess försöker jag åtminstone att få tid att i alla fall läsa eller lyssna på böcker, i korta stunder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s