Listan

Vad köpte du senast?
Två minisemlor och ett gäng frallor på Wallentins. Filip var grymt gnällig och vi skulle till Hälsan för att kolla om han behövde nytt penicillin, så vi åkte förbi där på vägen.

Det här är inte dagens mini, dock!

Hur lång är du?
178 cm ska jag vara, man ska väl krympa med åren men sist jag mätte mig på BVC var jag t.o.m. 179 cm? Bra när man ska se i en folksamling, dåligt när man känner sig som en lyftkran ovanför kompisar eller när man ska köpa vissa sorters kläder (tex vanliga byxor som inte har längd/bredd storlekar).

Vad stod det i ditt senaste SMS?
Använder ju typ alla möjliga former av kommunikation, signal, messenger, whatsapp och gud-vet-vad, men just mitt senaste SMS var till Oliver och löd ”Ta en skön promenad i solen nu, det är verkligen vår ute idag”.

Vad gillar du bäst med dig själv?
Alltså just nu sitter jag och känner mig febrig och hängig samt deppig från beskedet i går, så det är lite svårt att säga utifrån dagsläget. Men i vanliga fall gillar jag att jag är stark och självständig och att jag är bra på att klura ut lösningar på problem.

Vad gillar du minst med dig själv?
Att jag analyserar allt så mycket hela tiden, inte minst sånt jag själv gör. Och att jag ibland glömmer bort att det liksom går bra att bara vara glad? Att jag hela tiden tar ansvar för en massa saker helt i onödan med barnen, det går liksom av bara farten och gör att jag lägger mig i en massa saker som de kan ta ansvar för själva…

Har du söndagsångest?
Nej inte sedan jag bytte jobb! Så skönt!

Skulle möjligen kunna få söndagsångest om vädret ska bjuda på 2-3 grader och ösregn,
men vem kan få ångest av möjligheten att vara ute när det är vår i luften?

Vilka städer har du bott i?
Det har bara blivit Jönköping, det kanske är lite inskränkt men den här staden är lagom stor för mig och har vuxit och förändrats ungefär i samma takt som jag gjort det (även på bredden, haha).

Lyssnar du på poddar? Vilka?
Min favorit är en Underbar Podd med underbara Clara, men den är ju på paus nu. Annars har jag lyssnat på Mammasanningar-podden, också rolig, eller så lyssnar jag på P3 spel ibland. Emellanåt lyssnar jag på Foodpharmacy’s podd, men det är sällan jag får lyssna i fred och då kan den vara lite lätt att tappa bort sig i.

Låt på huvudet just nu?
Öh, Babblarnas godnattvisa… I say no more.

Är du en ringare eller sms’are?
Haha, lätt en sms’are! Men på jobbet blir det mycket ringa…

När går du och lägger dig?
Uhm, runt 21:30 brukar det bli, och inte blev jag mer kvällspigg nu när jag börjar jobba 06:45 *gäsp*

Vad är det modigaste du gjort?
Kanske man kunde tro att det var att byta jobb, men jag var aldrig orolig för det egentligen. Faktiskt tror jag det modigaste jag gjort har varit att skaffa barn, med förlossningar och allt vad det innebär, det har inte blivit ett lättare beslut för varje barn direkt.

De är mina BÄSTA beslut, men inte de enklaste.

Har du någon gång åkt ambulans?
Jupp, i somras med Filip. Och så har vi ringt efter en hemma med, när han fick krupp första gången, men då behövde vi inte åka in.

Har du fått urinvägsinfektion någon gång?
Skojjar du eller, skiter björnen i skogen? Ett tag var det så frekvent att jag hade stående recept på antibiotika… Men nu var det länge sen, tack och lov!

Hur många kuddar sover du med?
2, en vanlig och en latexkudde, fast bara en i taget under huvudet då. Den andra hamnar i famnen, mellan knäna eller på golvet.

Äter du några vitaminer/kosttillskott
Japp, alltid D-vitamin, nu även Silicaplus för att få tillbaka lite hår… Och från och med i går började min pollen-säsong som håller på till oktober, så nu äter jag även allergimedicin. Joråsåatte.

Vad läste du för språk i gymnasiet? Vilka språk kan du?
Jag gick humanist och läste därmed Tyska (typ 6 år?), Franska 3 år och Latin samt lite grekiska – de två senare har jag glömt helt och franskan består numer av korta turist-fraser. Tyskan klarar jag mig ok på, jag kan åtminstone göra mig förstådd!

Kan också beställa en öl utan problem 😉

Go-to mat?
Öh… typ pannkakor?

Hur ofta tvättar du håret?
Två-tre gånger i veckan beroende på hur och när jag tränar.

Hur uppvaktar man dig?
Genom något som visar att man lyssnat och tänkt till, så att man får känna att man är det viktigaste för någon annan en kort stund. Det är så lätt att man bara blir bortprioriterad och tagen för given i vardagen (säger inte att jag inte gör det med).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s