Full lördags-rulle

Öööh, vilken dag. På ett bra sätt ändå, fast lite…mycket?

Låt mig börja från början, i dag har vi börjat slippa vårt golv i uterummet som skulle behöva ett nytt lager lasyr. Har hyrt en golvslip så just den biten är väldigt mycket mindre jobbig än den kunde vara, men det ska ju plockas undan, dammsugas golv, väggar och tak samt bättringsmålas här och var innan det ens är dags att börja. Lovar att komma med många bilder och mer om detta i morgon, ni får hålla till godo med en insta-bild så långe…

Därtill har både jag och maken i varsin omgång åkt iväg för att träna första gången på ca tre veckor i dag. Puh för bara det, jag körde crosscage och svettades så mycket att jag fick lock för örat!?! Helt sjuk den där träningen, men väldigt rolig. Lär väl känna av den i morgon dock.

Sa jag att alla barnen varit hemma med?!

Efter en skön höstpromenad till affären har vi nu avslutat kvällen med en fantastisk svamp-risotto och ett glas vin, och jag har landat i fåtöljen medan jag väntar på att maken lägger Filip.

Men hörni, efter de senaste helgerna så är jag mest bara glad för att alla är friska nu!!! I morgon ska det slipas en omgång till och sedan ska ny lasyr på innan möblerna får flytta tillbaka.

Ha en fantastisk helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s