En gång som inte kändes

Sitter i soffan med en liten bakteriehärd i famnen, Filip har varit hemma sedan i går med en mega-förkylning och nu har jag tagit över vabbandet för resten av veckan. Vi får väl se hur länge det bara är han som är sjuk, med tanke på hur mycket snor, slem och dregel han sprider runt sig…

I helgen ska de stora barnen på scout-hajk, så det vore bra om de höll sig hyfsat friska. Det hade ju dessutom varit kul om den här lille varit frisk nog för att vi skulle kunna hitta på NÅT, vi som är kvar. Nåväl. Ska försöka hitta en gran i alla fall, så kanske vi kan pynta den på söndag när de stora är tillbaka.

Apropå dagens rubrik så gillar jag den inget vidare, sånt som inte känns är ju heller inget att skriva om? Det är väl inte dagens VAB heller för den delen, men det är ju en del av min vardag som speglas även här.

Förra årets gran. Blir nog inte lika många paket under i år…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s