Helgen som *inte* gick…

Ja egentligen var ju rubriken helgen som gick, men i söndags var det verkligen inte mycket som funkade av det jag försökte mig på. Jag skulle göra fransk nougat, det gick bra ända tills den var klar och bara vispades för att den skulle kallna, rätt som det var blev den alldeles sockrig och smulig. Fan.

Så här *skulle* den sett ut enligt allt om mat. Den såg ut så ett tag, sen hände nåt…

Dessutom misslyckades jag för första gången med att slå en majonnäs – inte EN utan TVÅ gånger?!? Första gången blev den bara som vatten och andra gången skar den sig. Sjukt sur var jag vid det laget, kan ha varit det som gjorde att det skar sig…

Annars var helgen trevlig och vi har lyckats handla klart de sista julklapparna – väldigt skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s