Ordbajs

Jag känner för att skriva nåt, men jag vet inte riktigt vad. Men det får väl bli det som fladdrar igenom huvudet helt enkelt…

Har känt mig väldigt lättstressad på sistone, som om linjen mellan lugn och stress är så himla tunn. Det har inte varit stressigt, på jobbet är det alldeles lagom, skolarbetet går att göra färdigt till åtminstone 90% på skolan och barnen är, tja som barnen är mest. Men det är ändå som om stressen ligger så himla nära, som att jag är lite hudlös när det gäller den med, precis som man är när det gäller känslor efter att man fått barn. Men ingen behöver oroa sig, det är absolut ingen fara med mig, det har bara varit något jag funderat över.

Går ju inte fota i det här grå heller, så jag lånar gratis webfoton.

Jag längtar ut i skogen, till vandring och långa dagar med trädgårdsarbete, de sakerna som verkligen är som terapi och som gör att man vilar hela själen. Men det är inte så superskönt att ge sig ut nån längre stund nu, det är för kallt och rått och då blir det inte så avslappnande. På tal om naturen dock – jag är redan allergisk!?! Det är ju helt sinnessjukt, ok att jag brukar ha en lång säsong, men ska den starta redan i januari??!!?! Ögonen kliar som tusan…

Urk vad det känns som jag tjötar om samma saker hela tiden nu. Samma sak med middagarna här hemma, jag har NOLL och intet inspiration och kommer typ bara på tre rätter man kan laga… Så surt.

Nä, det blir nog inte mer intressant än så här i dag, ledsen för det men nån gång vänder det nog O.o

Puss på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s