Upptäcksfärd

Om jag hade tänkt mig för i ens två sekunder så hade jag ju lagt upp inlägget om Strömsbergsskogen i dag i stället för i går. Men så är det när hjärnan är lite för trött när man kommer hem! Därför får jag skriva om en upptäcksfärd eller utflykt vi planerar att göra.

I slutet av maj tänker vi nämligen göra en liten upptäcksfärd till Ösjönäs, i Tivedens nationalpark. Det var en av makens jobbarkompisar som tipsade och jag tvärfastnade – konstigt nog för det handlar nämligen om att tälta?! Men såklart är det inget vanligt tält (som vi heller inte äger) utan en lite lyxigare variant i ett Safaritält. Det står uppställt hela tiden, och när man kommer är det både uppvärmt och bäddat – på morgonen får man frukost och sen behöver man inte städa. Ok, det får väl knappt räknas som att tälta, men det är nog ungefär så långt jag kan sträcka mig i dagsläget.

Bild från Ösjönäs.

Vi har tagit två nätter – om det inte blir skitväder – för vi tänker typ aktivera oss den heldagen vi är där. Det finns rätt mycket att välja på, höghöjdsklättring, turridning, kajak- och kanotpaddling, vandring och lite annat. Egentligen typ samma typ av utbud det är där vi bokat sommarens semester i Tyskland faktiskt, när jag tänker efter.

Det här kan bli antingen katastrof eller så otroligt bra tror jag, i vilket fall blir det nog ett starkt minne!

En reaktion på ”Upptäcksfärd

  1. Pingback: En tanke här, en tanke där… | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s