Skolstart

Jag ser i mitt flöde att det är mängder med bilder på söta barn som har skolstart i dag och inser att det hade jag inte en tanke på… Ok, äldsta börjar ju 8:an och är väl inte så intresserad och minste går ju på dagis, men eftersom mellangrabben har gått på fritids i två och en halv vecka så märktes det inte så stor skillnad idag. Fast han börjar ju ändå mellanstadiet, det är ju lite stort 😊. Skyller på senil mamma-hjärna…

Men, JAG har ju också skolstart idag, just nu är det lunch, och vi sitter via zoom och beräknar laster och partialkoeffocienter… Fast jag vill ju inte heller ta en skolstarts-bild eftersom man ju knappt orkar kamma dig när man är hemma, så jag klipper till med en skolstarts-lunch istället:

Bara en färdig-paj, men i alla fall en sallad från trädgården med egen sallat, tomat och gurka

När man är för lat och inte känner för att laga mat liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s