Sov gott!

Det har varit en produktiv lördag det här, trots förkylning. Bland annat så har vi fått upp alla fina tavlor i sovrummet, så nu är det i princip färdigt. Det är två småsaker som saknas, en liten bit golvlist och en TV som ska hängas upp på väggen, men det är ändå så pass klart att jag måste få visa lite bilder!

Det är svårt att fota i sovrummet, för det blir motljus nästan hur man än gör, men bilderna blev hyfsade ändå. Däremot är det lite mer färg i väggfärgen än bilderna ger sken av, på fotona ser väggen nästan grå ut, men det gör den inte i verkligheten.

Förutom att vi har målat om så har det fått flytta in en byrå i fotändan av sängen, lite nya sänglampor och så mina fina tavlor med då.
Utanför sovrummet är ju vårt uterum (fast man går ut genom köket), och där är det alltid ljust och fint. Sen älskar jag fönstret vi har över sängen med, det är ett grymt ljusinsläpp men hindrar ändå inte möbler!
Det blev hela 11 tavlor, med affischer från posterstore.se och ramar från IKEA. Vi har inte en tavla i hela huset för övrigt, förutom lite i barnens rum, så det var riktigt kul att gå loss här! (Ej spons)
Vi har ett stort sovrum, 18 kvm om jag inte minns fel, så det kändes bra att kunna flytta in ett litet skrivbord hit med. TV’n ska bytas ut, och sedan sättas upp på väggen, så sen har vi en plats man kan gå undan på om man har tex distans-möten eller när jag har skola. Mycket efterlängtat!
Jag är löjligt nöjd över den här fotoväggen, fullkomligt älskar kon i mitten!

Är faktiskt löjligt nöjd med hela sovrummet, det blev mycket ljusare än jag trodde (färgen soft teal från jotun) och när nu tavlorna är uppe så känns det väldigt ”inrett” och mysigt.

Vad säger ni, ser inte så dumt ut va?!

2 reaktioner på ”Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s