Detta köper jag istället för att laga

Haha, den här julen? Typ allt… Missförstå mig rätt, jag gillar att laga mat, men i år är det nog bara två saker jag gör själv – det är Janssons och Tomtegröt ( och ris a la Malta). Själv hade jag gärna gjort egna köttbullar, men eftersom övriga familjen gillar köpta bättre orkar jag inte bry mig. Vi köper sill, prinskorv, lite lax och rödbetssallad. Eller ja, vi ska göra några få ägghalvor och steka brysselkål, men det räknas ju knappt till matlagning.

Har noll lust och ork till att kämpa fram nån mat som ändå inte föredras av familjen, och själv har jag inget behov eller sug efter julmat direkt. Låter kanske lite trist och kanske olikt mig, men äh, det blir nog ok ändå.

Blev dock så himla glad när jag ser att det ska bli lite sol julafton och juldagen! Tänker att vi drar ut och värmer glögg på en eld nånstans.

Eldvärmd lussebulle
Och kanske lite glögg på årets julklapp, stormköket…

Känner mig idag lite extra sugen på en liten valp att gosa med utan några större krav tillbaka. Ja ja.

2 reaktioner på ”Detta köper jag istället för att laga

  1. Det är väldigt varierat här från år till år, ja du ser ju mitt svar. Men jag tycke att det inte är mer fel än rätt. Tycker det är bra att det finns så bra saker att köpa lika som det kan vara kul att göra själv om man känner man har tiden

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s