Nästan en vanlig människa

Vilken nödvändig och skön dag jag fick igår, skulle bara behöva ett gäng till likadana så skulle man nästan känna sig som folk igen.

Började morgonen med att vårstäda lite, låter ju inte som en bra start men det var välbehövligt och gick sjukt fort när man inte behöver fösa runt barn samtidigt. Firade med att köpa lite nya blommor och kände mig himla nöjd.

Sen blev det en kort tur till asecs där det var glest med folk mitt på dagen. Filip fyller ju år på onsdag och behövde lite paket och Lukas behövde byxor, pandemi eller ej så växer ju barnen ur sina kläder. Gjorde ett spontant inköp av ny vårjacka på Åhléns med, blev så glad att den fick åka på direkt (inte första gången jag byter kläder direkt i affären 😂). Kände mig lite fin för första gången på evigheter, trots vinterblek och glåmig hy med extra covid-fluff.

Sen eftermiddag kom en hundkompis förbi och vi fick värdefulla tips från coachen 😉 samtidigt som Nala fick springa och leka av sig lite, win-win! Hon växer så det knakar, fast man ändå nästan inte märker det, men hon kommer nog bli en rätt stor tjej.

En stunds ”hundpassning” mitt på dagen när maken skulle till tandläkaren. Vilsamt ändå.

Det var så himla skönt att få en dag typ för sig själv i går, gud vad det behövdes, en stund där man inte behövde passa nån annan eller hela tiden ha ett öga på barn eller hund. Önskar er detsamma, om det är nåt ni vill ha såklart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s