Sjuka

Nej, inte utbränd, jag och Filip har helt enkelt fått förkylningen Lukas haft sedan i lördags. Mini har feber och är riktigt hängig, jag är mest genomförkyld och trött. Nästan lite skönt, ingen press och stress att orka med mer än det nödvändigaste, och trött nog att bara ligga i soffan däremellan.

Inte alls pigg 😔

Han var inte alls lika hängig i morse, så på förmiddagen gjorde jag belgiska våfflor på en färdig mix från coop, himla gott tyckte övriga men Filip ville inte äta. Nu har febern ökat så nu blev det Ipren och en stund sömn.

Väldigt gott ändå!

Vill också bara tacka alla för allt stöd jag fick efter mitt förra inlägg, det betyder mycket! Jag drar i bromsen överallt jag kan nu och får hjälp med både problem- och stresshantering. Känns skönt att ha uttalat stressen, både för mig själv och omgivningen, den känns lättare att hantera då.

Nu ska jag vila en stund bredvid sjuklingen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s