Trött

Har verkligen gjort en ansträngning att sänka mitt tempo på jobbet denna veckan till en mer rimlig nivå, vilket visserligen gjort att varje dag i sig inte känts så pressad men samtidigt så hinner jag ju då inte riktigt med allt som ska göras – så då blir jag stressad över det…

Det har varit lite lugnare på hemma-fronten, men ändå känner jag hur lite det krävs för att andan ska fastna högt upp i halsen och det trycker över bröstet. Just nu är det dock jobbet som ger mest stress.

Nåväl, nu har jag gnällt färdigt. Jag ser fram emot en ganska lugn helg med mestadels hemma-fix, det är bilar som behövs tvättas, lite aktiviteter för barnen, en hund som behöver tränas och lite annat smått och gott. Den ska nog gå den här helgen med… Önskar alla en fin helg i vårsolen!

Söt men spattig 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s