En bättre mors dag

Precis som med vårt bröllopsdagsfirande så blev mors-dag såklart anpassat till vad som behövdes under omständigheterna. Filips reaktion på vattkopps-vaccinet blev rätt kraftig, han hade feber från i lördags till nu i natt när han verkade svettas ut det värsta. Lördagen var värre dock, då hjälpte ju inte alvedon och ipren, det gjorde det åtminstone i går. Han åt inget på hela helgen dock, så vi är hemma idag (visste ju heller inte om febern skulle släppa i natt), men han känns så pigg idag att det bör gå bra att gå till dagis i morgon.

De två minsta vilade bredvid varandra 💕
Och på mig, såklart.

Men men, vi höll oss på hemmaplan i helgen vilket är superhärligt det med när vi nu hade så fantastiskt väder! Maken hade sett till att jag blev extremt uppvaktad med både present, smörgåstårta och en superfin jordgubbsmoussetårta (hemgjorda), O hade köpt en fin chokladkaka och L hade varit med och valt blommor. Vi njöt av värmen, grejade lite smått i trädgården och var mest mätta och solvarma hela dagen. Superskönt!

Fick fina champagne-glas, smörgåstårta och…
… en fantastisk tårta!

Jag svängde förbi min egen mamma med lite blommor, hon är förkyld stackarn så hon får hålla sig lite isolerad igen.

Vi fick ordning på altanen med, så skönt! Alla tomater har fått flytta ut med.

Hoppas ni hade en bra dag med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s