In till benet

Har precis kommit hem från veterinären med Nala. Den stackarn fastnade med klon i en sån där durkplåt som man kan sätta på träspänger eller som i detta fallet en trappa i trä, för att inte halka. Hon springer ju oftast lite framför och RUSAR alltid i trappor, men den här plåten var väldigt grov och hur som hur så fastnade en klo i den och rycktes ut när hon rusade ner. AJ, liksom!!!

Ringde en veterinär-app och de konstaterade att hon behövde bli tittad på så att dels inte tån var bruten men sen så själva klon inte hade några rester som satt kvar. Hon är ju rätt orolig av sig, så det fick bli en lugnande spruta och så fick jag lämna henne en liten stund. När jag kom tillbaka så satt och ylade olyckligt 😦 Klon hade slitits av ända ner till klobenet, som var blottat, så nu ska vi lägga om såret i en veckas tid ungefär. Nu är både hon och jag HELT färdiga, så nu ska vi vila..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s