Nästa fas

Den här helgen börjar vi packa igen, för omgång två av fyra tror jag. Första omgången var till visningen och fotografering, då packades allt ner som inte var tänkt att användas förrän till vintern. Sedan dess har vi kunnat köra ut lite smått, men nu till helgen kan vi börja köra ut lådor med sånt som har varit trevligt att ha, men som vi klarar oss utan ett par veckor. Där åker tex vaser, ljusstakar och lite sommarkläder.

Så konstigt att nån annan ska bo här, i huset vi byggt. Möblera med egna möbler och sätta egna tapeter .

Ser när jag skruvar ner hyllor här hemma att det ju blir rätt mycket hål i väggarna och misstänker att det nog blir så när vårt nya hus nu töms med. Vi får se lite hur det ser ut, när vi kan se det helt tomt. Behöver mäta med, har inga mått i några rum alls så det är lite svårt att planera. Första prio kommer bli förvaring till hallen och så belysning, allt annat kan vi ta efter hand.

Just som vi fått till vårt sovrum så fint 😂

Det känns så konstigt, och så pirrigt, att packa ihop allt det som liksom gör vårt hus lite fint. Tomt och opersonligt blir det snabbt… Jag ser så oerhört mycket fram emot att få göra detta nya huset till VÅRT!

Omgång tre av flytten blir i slutet av oktober när vi ska flytta allt smått och allt som ryms i kartonger själva, sista omgången blir 28 oktober så vi tar flytthjälp för alla stora möbler. Sen är flytten klar, även om vi har ytterligare ett par veckor på oss innan vi lämnar vårt gamla hus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s