Bortom trött

Jag vet inte om det beror på att jag börjat jobba (eller vad man nu ska kalla 2 dagar a 3 timmar på arbetsplats), eller om det är sviterna efter flytten eller om jag helt enkelt håller på att bli sjuk, men jag har aldrig varit så trött i mitt liv som jag varit denna helgen. Det här är tredje dagen jag lägger mig innan nio på kvällen, och nätterna har ändå varit rätt bra så det är inte sömnbrist. Hade en kort känsla av energi lördag förmiddag, då bakade jag lussekatter eftersom jag var själv hemma – lugnast så, men sedan dess har jag inte gjort nånting. Och eftersom jag tydligen ändå mäter mitt egenvärde i min prestation så har det varit en rätt deppig helg.

binary comment

Nåväl, jag har i alla fall hunnit läsa en del, nu är jag mitt i sista boken av Wheel of Times (igen) och ser med viss oro fram emot serien som kommer ha premiär inom kort. Oro, för jag undrar om serien kommer kunna hålla måttet som böckerna gör… Nu ska jag sova, kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s