Mot högre höjder och andra klyschor

Klockan är precis över nio och jag har slagit mig till ro i sängen. Det har varit en sån där alldeles otroligt trött dag i dag från min sida, vet egentligen inte varför men ögonen har verkligen gått i kors – kanske lite sena kvällar i helgen förresten (sena för mig = runt 23), det är ju näst intill omöjligt att gå och lägga sig i tid när det är så fint väder, varmt och ljust!

I morgon ska bli en riktigt rolig dag, vi har sommaravslutning med nya jobbet och ska till vidablick och klättra i höghöjdsbana – älskar ju sånt trots (tack vare??) lite höjdskräck.

En bild från förra årets klättring på Axamos nya höghöjdsbana

Har förresten påbörjat guiden till blomlådorna, den kommer så fort jag hunnit (orkat) ta ett bra kort på slutresultatet. Måste så lite mer gurkor med känner jag, får se om jag hinner pilla ner fler under veckan. Har också insett att typ allt jag frösått direkt i landen i princip är kört – det är för mycket ogräs så inget annat har en chans. Hoppas jag hinner få bukt till det till nästa år, för jag tycker det är rätt tråkigt och balltigt att förodla saker…

Försöker också få till en dag på Liseberg innan semesterperioden börjar, vi vill ju kunna åka så mycket som möjligt så det ska inte vara högsäsong, men det är himla dumt när man behöver hundvakt – vi har inte så många alternativ där och då kan vi inte vara borta en hel dag… Vi har förresten också funderingar på hur vi ska kunna göra med Nala framöver, det är så många (faktiskt i princip alla) förutsättningar som ändrats sedan vi skaffade henne. Inte så roliga funderingar, men nog nödvändiga… Återkommer om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s