Påhälsning av solen

Vissa dagar känns evighetslånga, det känns nu som vi varit hemma med Filip och vabbat i ungefär 3 veckor. Fast det var visst ”bara” sedan i tisdags. I går kväll delade han hjärtligt med sig av sin förkylning (vilket jag 100 ggr hellre tar emot än hans magsjuka) så sedan dess är jag rejält snuvig och hängig. Whoop whoop….

Åker kameran fram ska det ALLTID göras min som sedan ska inspekteras på mobilen.

Vi har i alla fall tagit oss själva i kragen och gått ut en stund, i dag var det ju så fantastiskt fint väder! Hela min kropp och själ längtar efter solljus så det nästan gör ont så varje gnutta som man kan ta till sig nu är så tacksam!

Utanför hönshuset står fullt med skräp från renoveringen blandat med fårstängsel och stolpar som ska upp tills vi förhoppningsvis får hit sommarfår. Det hade ju varit ljuvligt med bra väder kombinerat med lite mer ork….
I växthuset går tempen upp snabbt när solen ligger på, och hönorna har gått runt och gottat sig i nästan 10 grader idag.
Så skönt med solstrålarna som letar sig in med…

För övrigt har vi mest tagit det lugnt och gjort lite småsaker och övat på att vara snälla mot oss. Tex har jag ätit det bästa melliset när det kommer till comfort food, nämligen mannagrynsgröt med hemgjord hallonsylt….

Nu hoppas vi att både Filips magsjuka och min förkylning ganska snabbt får ett slut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s