Höst ljuva höst!

Vilken fantastisk helg det har varit!

Helgen började lite trevligt med fredagsmys på bland annat bresaola på ruccolabädd med parmesan, en gruyère och lite annat småplock, och ett glas rosévin, mmm…

Sen spenderade vi en jättetrevlig lördag på stan med Lukas (Oliver var hos mormor) och vi har nu köpt klart både julklappar och födelsedagspresenter till Oliver, bland annat blev det lite oplanerat en större cykel (16”) eftersom han är så duktig och cyklar helt utan stödhjul och hjälp nu. Dagen avslutades med en kanongod middag hos mina föräldrar (tur det, jag hade nog inte orkat laga mat).

Idag har vi varit ute nästan hela dagen, fixat höstfint i trädgården och städat lite. Gjorde en väldigt god söndagsmiddag, svamprisotto med parmesan-panerad kyckling och krispig broccoli, inte heller dumt! Tänkte nog strax göra lite katrinplommonsufflé om jag orkar, det är så otroligt gott ju…

Nu har jag bara ett problem, vi har typ inte köpt nånting till Lukas än, vare sig till namnfest (miniliten med närmsta familjen) eller till julen, för jag HITTAR ingenting jag vill köpa! Till julen ordnar det sig väl, för kläder funkar ju alltid, sen har han ju en massa babyleksaker från Oliver, så medans han är så liten så känns det ok, vill inte ha hela huset fullt med leksaker. Men namnfesten är värre, där vill man ju köpa nåt speciellt, men jag avskyr typ tenn-grejor och onödiga saker som aldrig används… Nån som har bra förslag?

3 reaktioner på ”Höst ljuva höst!

  1. Härligt linda.. du beskriver din dag med att berätta om allt gott du äter o dricker. . .man blir ju farligt hungrig av att läsa din blogg… /Bodil

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s