Men nu är jag trött!

Vilken lång dag det här har varit, men på ett bra sätt för en gångs skull. Jag blir alltid så sugen på att göra i ordning och organisera saker på hösten, så idag har det varit stor sortering av jackor, skor och väskor. Dessutom har jag planterat lite fina växter både i nya uterummet och vid entrén, känner mig väldigt nöjd!


Maken håller på o tätar det sista i uterummet, så om förhoppningsvis 2 veckor kommer vår kamin, och då ska vi kunna elda på där så vi kan sitta där även när det är så här kallt ute! Det är helt otroligt, men fick jag välja bara ett rum att vara i (förutsatt att jag kan elda så det blir varmt) så skulle jag välja uterummet, helt klart!

Om vi orkar så blir det en liten sväng till IKEA snart, ska köpa ett Ludde fårskinn, insåg att det var billigare att köpa ett sånt och fota Lukas på än att dra till fotografen, och med tillräckligt många kort så måste ju några bli bra! Återkommer med foton sen när vi fått till det, men vi väntar nog till kaminen kommer med, tror det kan bli mysigt ljus av det.

Haha, nu blev det en sån där pretto-blogg som bla ketchupmamman avskyr, men skit samma, idag känner jag mig duktig! (och väldans glad med, älskar när det är så här fint väder och barnen är glada och nöjda!)

Erm… tillägg lite senare på kvällen: Stryk det där med att barnen är glada och nöjda, jag tror att Oliver hann få ca 15 utbrott efter den kommentaren. Men det är fortfarande fint väder i alla fall… *ta i trä*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s