Ett litet steg för mänskligheten

Idag ska jag åka och köpa en begagnad crosstrainer. Det lär väl bli en upplevelse, har aldrig använt en innan, men jag avskyr motionscyklar, så då kändes den som ett bra alternativ. Tanken (!) var att jag ska kunna trampa på den på förmiddagarna när Oliver är på dagis och Lukas sover.

Det finns egentligen bara en sak jag oroar mig väldigt för – jag känner mig själv så pass väl att jag vet att både motivation och karaktär gärna överger mig så fort de bara får chansen! Men vad tusan, jag får väl sälja den vidare i januari då, när alla andra ska börja sina nya liv…

Så, önska mig lycka till! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s