Att falla för suget

Idag kunde jag inte stå emot längre. Lockelsen har legat där länge och grott, men tiden och orken har inte riktigt infunnit sig. Men idag fick jag ett mer konkret syfte, så nu har jag gjort det!

Jag har scrappat julkort.

Fantastiskt kul, fast om man tänker efter så har jag gjort det många, många gånger förr, fast mer under benämningen klipp-o-klistra-pyssel. Nu fanns det ju så hejdlöst mycket roligt att köpa, men jag behärskade mig stenhårt faktiskt, och köpte bara några papper och en enda stämpel.

Jag vill ju så himlans gärna visa resultatet, men då blir det ju ingen överraskning när de dimper ner i brevlådorna hos mina vänner, så jag får väl hålla mig tills jag skickat iväg dem. Tänkte faktiskt försöka få iväg dem redan till advent, lite tidigt kanske, men vad katten…

2 reaktioner på ”Att falla för suget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s