Arrrh…..

Idag har vi varit på kalas, Oliver och jag. Det var lilla söta Alice som fyllde 4 år och ställde till med maskeradkalas, mycket trevligt blev det! Oliver gick som pirat och bland de andra barnen kunde man hitta prinsessor, dinosaurer och riddare bland annat – väldigt söta var de allihop!

Däremot är det väl lite nackdel just runt det här årstiden när alla barn vi känner (nästan) fyller år ungefär samtidigt – om vi går på alla kalasinbjudningar vi fått så blir det 5 kalas och ett dop på 5 veckor… Nästan lite för bra (snacka om i-landsproblem), men vi får väl se lite hur många kalas vi orkar med=)

Nu har vi ätit god oxfilé och druckit lite vin och maken har just bakat kladdkaka till efterätt (underbart!), så nu ska jag lägga ifrån mig den här lilla leksaken och vara lite trevlig! 😉 Trevlig helg på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s